dissabte, 27 de desembre del 2014

Software lliure i propietari

En entrades anteriors vam parlar de Creative Commons, de Copyright i de Copyleft. Per a poder tenir més informació sobre llocs webs que es basen en el programari lliure, avui en parlarem de tres: Jamendo, Flickr i Vine.
    Extret de: http://goo.gl/K6fThh
  • Jamendo: és una plataforma digital que permet que diversos artistes pugin i comparteixin la seva música i que altres usuaris la puguin descarregar, sota la llicència Creative Commons. Aquest lloc web ens ofereix la música classificada per estils, instruments i humor i també ofereix un cercador. A més a més, si et registres al web et permet guardar les teves cançons preferides.
    Extret de: http://goo.gl/X7Ce6A
  • Flickr: és un lloc web que permet emmagatzemar, compartir i  descarregar, imatges o vídeos en línia. Aquesta aplicació ens permet escollir si volem que les imatges o vídeos que ens proporciona es troben sota llicència de Creative Commons o no. La popularitat d'aquest lloc web, es dóna a causa que permet classificar i categoritzar el seu contingut a partir d'etiquetes.
Extret de: http://goo.gl/4YCJOK

  • Vimeo: és una xarxa social creada a partir de vídeos, el lloc web permet emmagatzemar i compartir els teus propis vídeos, però per fer-ho has d'estar registrat. A més a més, la condició és que els vídeos han de ser propis i també permet una interacció entre els usuaris a partir de comentaris
Informació extreta de: Flickr, Jamendo, Vimeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada