dimecres, 1 d’octubre del 2014

Treball cooperatiu. Google Drive.

Extret de: http://goo.gl/nmF9Aq
Google Drive té diferents utilitats, com per exemple Google Docs, full de càlcul, presentacions, formularis i dibuixos de Google. Totes aquestes són molt útils per treballar col·lectivament sense crear còpies d'un mateix document.

Per tal de posar en pràctica algunes d'aquestes utilitats s'ha elaborat un treball de tema lliure utilitzant l'eina de Google Docs, de presentacions i de formularis de Google.

El meu grup i jo hem tractat el tema de la "Comunicació No Verbal" i de la seva importància.

A continuació us deixo les tres parts del treball:

Document:



Presentació:



Formulari:






Per fer aquestes tres parts del treball és tan senzill com obrir Google Drive, escollir l'eina que volem utilitzar i començar a fer el treball, i en el cas que el treball sigui col·lectiu compartir el document amb els companys, amb el fi de poder treballar tots alhora i en grup.

Per acabar, dir que encara que aquest treball ha estat fet amb Google Drive, hi ha altres eines per treballar cooperativament com Prezi o Zoho. El treball col·laboratiu amb el suport de les TIC pot facilitar i fomentar la comunicació entre els creadors del projecte en procés, cosa que ajuda a la millor realització del treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada