diumenge, 19 d’octubre del 2014

Feedly

Extret de: http://goo.gl/4mOqEh
Feedly és un lector RSS que permet organitzar i accedir rapidament a les webs d'interès personal. És una eina molt útil, ja que ens permet agrupar els nostres interessos en carpetes i a més a més podem compartir  blogs, web, articles, entre altres, amb qui nosaltres vulguem; i alhora també podem visitar el Feedly de qui desitgem i veure quins són els seus gustos. Algunes de les opcions que també ens ofereix Feedly és crear etiquetes dins de l'article a llegir, guardar l'article en l'EverNote i marcar-lo per poder llegir-lo més tard. 

Crec que és important utilitzar Feedly, atès que és molt útil per guardar tota la informació que ens ha semblat interessant i que és possible que puguem necessitar en un futur i si la guardem i cataloguem a Feedly estarà sempre localitzada. Per altre banda, també és cert, que hi ha altres eines per guardar i catalogar informació com per exemple els Marcadors de Google, però la diferencia entre aquests dos, és que Feedly ens ofereix l'opció de compartir la nostra informació i els marcadors de Google no, els quals només permeten guardar i organitzar la informació.

A continuació us deixo imatge de com es visualitza Feedly i de les seves diverses opcions:



Per altra banda, una manera diferent de compartir la informació que considerem interessant és mitjançant Twitter. Twitter és una eina que permet als seus usuaris compartir, enviar i llegir missatges. Aquests missatges s'anomenen piulades i la seva extensió màxima és de 140 caràcters. A més a més ens permet repiular o marcar com preferit la informació d'un altre usuari i donar-lo a conèixer. 
Informació extreta de: Feedly

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada