divendres, 17 d’octubre del 2014

Com editar vídeos amb Youtube

Extret de: http://goo.gl/fZNcmN
L'editor de Youtube és una eina intuïtiva, ràpida i gratuïta per editar vídeos propis. Aquest editor ofereix opcions com penjar el vídeo que desitgis, afegir fotos al projecte que s'està editant, incorporar música al vídeo, agregar una transició i afegir text. A més a més està a l'abast de tothom que disposi de connexió a Internet i d'un compte de Google, atès que per tal de pujar un vídeo s'ha de tenir un canal de Youtube.

El vídeo a realitzar pot constar de diferents diapositives, de diverses escenes, de fotografies, de música, de transicions i de textos. Per editar el vídeo és tan senzill com arrossegar les escenes, la música, el text, etc, al lloc adient i anar canviant els diferents aspectes al nostre gust.


El vídeo que us presento a continuació consta de diapositives amb text, de diferents escenes gravades per nosaltres mateixes i d'una música que està relacionada amb el que nosaltres volem expressar. En el cas d'aquest exercici el vídeo havia de ser una endevinalla i les pistes per resoldre-la eren els vídeos, la música i el text, i ja que estem estudiant per ser mestre d'infantil, vam pensar en el nostre futur com a mestre i quin sentiment ens suscitava aquesta idea.

A partir d'això vam anar a gravar als nens de P3 de la meva antiga escola i després amb tot el material vam muntar el vídeo i aquest ha sigut el resultat:


Aquest exercici ha sigut molt útil, vist que hem après a fer servir les eines bàsiques de l'editor de Youtube i a més a més, en el nostre cas, ens ha servit per apropar-nos una mica a quina serà la meva futura professió. I per altra banda, ha sigut profitós fer-ho perquè és una bona base per començar a editar vídeos i que ens servirà per correctament el BookTrailer que haurem de realitzar més endavant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada