dijous, 13 de novembre del 2014

Anàlisi d'un bloc educatiu

Captura de pantalla
del bloc tractat.
El bloc Un Mundo de Pequeñas Cosas va ser guanyador de la "Baldufa d'Or"dins de la categoria Bloc de Mestres i Mestras d'Infantil a la VIII Educació del premi Espiral Edublogs. L'autora d'aquest blog és Carolina Calvo García i és mestre d'Educació Infantil a Zaragosa.

Aquest bloc està creat a partir de Blogger, la seva estructura es basa en diferents pàgines que tracten diferents temes, com per exemple, els seus projectes, material per descarregar, jocs, cançons, Prezis, Zooburst, resums del blog i vídeos.

Les entrades que escriu Carolina són entrades comunes on parla del dia a dia de la seva classe i de l'escola, explica les activitats que fan els alumnes, les novetats que van apareixent i tracta temes que poden ser útils o interessant pels pares o per a qualsevol que estigui interessat en l'educació infantil, per tant aquest bloc va dirigit als familiars i a gent amb interès de descobrir només activitats per infants.

 A més a més la majoria d'entrades van acompanyades d'imatges il·lustratives de dites activitats i del resultat d'aquestes; a banda d'aquestes imatges també podem trobar vídeos, presentacions Prezis o ZooBursts, per tant la manera de transmetre la informació és bastant variada. Pel que fa al tipus de continguts i competències que es treballen aquestes són relacionades amb l'educació, més concretament amb els infants i la majoria tenen to un alegre i personal. 

Respecte als gadgets que té, aquests són varis; hi ha diferents gadgets en forma d'imatge els quals et redirigeixen a un altre web, hi ha un comptador de visites, un altre on apareixen els diferents llocs on podem seguir a Carolina, també hi ha una presentació personal, el gadget de traductor, un cercador, un gadget que mostra els últims comentaris, i finalment té un blogroll.

Aquí us deixo l'encapçalament del blog:

Captura de pantalla del bloc tractat.
Per acabar, si esteu interessats a saber quins premis es van lliurar i aquí podeu entrar en aquest enllaç i mira-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada